ŞERİFE BACI ANAOKULU

Vizyon: Şerife Bacı Anaokulu olarak; anne sıcaklığında, kaliteli ve başarılı eğitimiyle fark oluşturan bir eğitim yuvası olmak.

Misyon: Okul öncesi eğitim kurumlarından faydalanan çocuklarımızı; bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal yönden gelişmiş, milli, manevi, ahlaki- kültürel ve insani değerlere bağlı, Atatürk, vatan, millet ve bayrak sevgisini kazanmış, kişiliği gelişmiş, bağımsız ve özdenetimini kazanmış, ilkokula hazır çocuklar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.00
Isınma: Kalorifer/Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza ait bir servis bulunmamaktadır.Velilerimizin ayarladıkları servisler okulumuza öğrenci taşımaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://serifebacianaokulu78.meb.k12.tr

Adres - 5000 Evler 17 No lu Cd. No16 Ömer Lütfi Özaytaç İlkokulu Yanı Karabük/Merkez

Kütüphane Kitap Sayısı :108
Öğretim Şekli :Okulumuzda 09.00-14.00 saatleri arasında eğitim öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Dolmuş ve otobüs güzergahındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Karabüke 7 km.Safranboluya 4 km mesafededir.